Iza, ons wondertje TIJDELIJK UITVERKOCHT!

19.99

Binnenkort hier weer verkrijgbaar. Mail me als je een boek wilt reserveren: [email protected] Kan je niet wachten? Hij is nog verkrijgbaar op boekenbestellen.nl.

Iza, ons wondertje!
Wanneer we te horen krijgen dat ons tweede meisje meervoudig gehandicapt is en niet lang te leven heeft, begin ik met schrijven. Haar korte leven lang schrijf ik over alle mooie, maar ook slechte momenten. Voor Iza, voor ons gezin, maar ook al snel voor de buitenwereld via mijn blog. 

Wat een liefde en steun voel ik door de reacties heen en het voelt ook heel goed dat er mensen zijn die steun uit onze verhalen halen. 

Na haar dood wist ik dat er een boek moest komen over het leven van onze mooie Iza. Vier jaar lang schrijf ik met bloed, zweet en tranen en nu is het af! Het is een prachtige boek geworden met grappige, lieve en verdrietige verhalen die samen met foto’s een beeld geeft van waar het leven over gaat: LIEFDE!

Daarom krijg je gratis een rozenkwarts en Palo Santo houtje bij het boek!

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Iza gaat de wereld verbazen!

Als na de geboorte van ons tweede prinsesje blijkt dat het helemaal mis is in haar hoofdje, kan ik niet anders dan geloven dat zij de wereld gaat verbazen. Ons leven veranders van zorgeloos naar onzeker met een meervoudig gehandicapt meisje.

Ons wondertje ontwikkelt zich niet en de epilepsie is de baas over haar te kleine hoofdje. Toch zie ik in haar ogen naar pijn vooral veel liefde. Die liefde zorgt ervoor dat ons gezin nog sterker wordt en dat we doorvechten tot het bittere einde.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Iza, ons wondertje TIJDELIJK UITVERKOCHT!” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *