OVER MIJ

Hai!

Ik ben Cindy. Als ik moet omschrijven wie ik ben en wat ik doe, is er geen hokje voor te vinden. Maar dat is precies wat ik doe, out of the box denken en leven!
In 2010 werd ik voor het eerst moeder en had ik eindelijk iets gevonden wat ik leuk vond en wat me makkelijk af ging. Ik voelde precies aan wat Luna nodig had. Al las ik alle zwangerschapsboeken, opvoedboeken heb ik nooit begrepen. Ik voelde toen al heel sterk dat elke ouder en elk kind uniek was en daar geen handleiding voor was. Helemaal toen in 2012 Iza geboren werd. Met dit meisje was alles “mis”. Haar hersens waren niet ontwikkeld, haar hoofdje veel te klein en in de kraamweek lag ze op de IC voor haar epilepsie. Het was al snel duidelijk dat ze niet oud zou worden. Hoe erg onze wereld ook instortte, we gingen als vanzelf verder met dit leven. Ik zei mijn commerciële baan op en zorgde voor onze meisjes. We werden als gezin zo hecht en samen konden we de hele wereld aan. Iza liet me kennis maken met de spirituele wereld en leerde ons veel lessen. Na haar overlijden in 2016 ging ik mij meer verdiepen in spiritualiteit, edelstenen, astrologie, meditatie en begon ik met yoga. 

Ik merkte dat dit bij mij veel deed, maar wat als ik dit al op jonge leeftijd had geleerd? Dan had ik mij nooit “anders” gevoeld. Dan was ik veel sterker in mijn schoenen gaan staan en meer mijn gevoel gaan volgen. Bij Luna kon ik dit nu beter aanvoelen, wat zij nodig had en dat dat niet hetzelfde is, als wat wij als vader en moeder denken dat het beste is. 

Eind 2017 kwam onze regenboogbaby ter wereld en kwam ik erachter dat dit zieltje bij ons is gekomen om ons nog meer aan het denken te zetten. Zo hebben wij drie dames op de wereld gezet die ons grote lessen meegeven, waar ik naar moet luisteren en wat mee moest doen.

Parents often think that they are here to guide the little ones. When – in reality – the little ones come forth with clarity to guide you. Abraham-Hicks

Nu ik 38 jaar later eindelijk mijn eigen pad durf te bewandelen, komt mijn innerlijke kind naar boven. Samen met de kinderen van nu wil ik op zoek gaan naar een leven vol speelsheid, eerlijkheid, schoonheid en rust! Door middel van Kinderyoga, magische producten, meditaties en coaching wil ik kinderen inspireren en helpen zichzelf uit te vinden. 

–  In 2020 heb ik de opleiding Kinderyogadocent afgerond bij de Kinderyoga Academie. kinderyoga

– Ik schreef een boek over het korte, heftige, maar inspirerende leven van onze dochter: Iza,ons wondertje!

KidzRock
X
Add to cart
×