KINDERYOGA

Elk kind heeft zijn eigen superkracht en met kinderyoga leren zij die superkracht vinden en gebruiken. Het mooie van al die superkrachten bij elkaar is dat ze samen nog sterker zijn. Dat is de kracht van kinderyoga!

Hoe fijn is het als je als kind al jong leert hoe lichaam en geest samen kunnen werken en dat het heel normaal en juist mooi is dat jij een andere superkracht hebt dan je vriendje, zus of je vader.

Elke kinderyogales heeft een ander thema. Op een speelse manier door middel van ademspel, houdingen, samenspel en meditatie wordt je lichaam soepel, sterk, verbeter je je concentratie, krijg je meer zelfvertrouwen en leer je je grenzen kennen en stellen.

Lessen

Yogastudio Zwanenburg
Groepslessen elke maandagmiddag met maximaal 10 kinderen per groep.
4 t/m 7 jaar van 15:00-16:00
8 t/m 12 jaar van 16:15-17:15

Individuele lessen

Voor sommige kinderen kan 1-op-1 les heel fijn zijn. Samen zoeken we een avontuur uit en passen zo de oefeningen aan op wat het kind op dat moment nodig heeft. Deze lessen kunnen in de studio, veilig thuis of in de buitenlucht plaatsvinden.

Vanaf € 35,00 per uur

Groepslessen op locatie

Het aantal kinderen per groep kan verschillen. Vooraf bespreken we de mogelijkheden en wat de wens is. De lessen kunnen gegeven worden op:

  • Scholen
  • Bso
  • Kinderdagverblijven
  • Kinderfeestje (op locatie of in de studio)

Tarief in overleg. Mail voor informatie en mogelijkheden: info@kidzrock.nl

KidzRock
X
Add to cart
×