De wet van Aantrekking

Als je als kind al leert hoe de wet van aantrekking werkt, zal je je hele leven een echte lach op je gezicht hebben. Zo begin je ook met de wet van aantrekking: Lachen. Omdat je voor je ziet wat je echt wilt hebben/bereiken of gaat meemaken.

Jaren geleden, toen ik puber was denk ik, kwam het boek The Secret uit. Iedereen las het en het veranderde het leven van veel mensen. Ik las het ook en dacht: “Ja, natuurlijk. Als ik een miljoen euro wil winnen, lukt dat natuurlijk niet.” En voilà, meteen een feit dat de wet van aantrekking werkt, omdat ik er 1. niet in geloofde en dus 2. dat miljoen niet kon voelen.

Na het overlijden van mijn dochter Iza, ben ik me echt in spiritualiteit, meditatie, edelstenen, de maan en de wet van aantrekking gaan verdiepen. Ik las tientallen boeken, begon met het werken van de cyclus van de maan, startte met yogalessen en leerde mediteren. Al is leren mediteren niet het juiste woord, want dat werkt voor iedereen anders, maar ik leerde dus wat voor mij het beste werkt. 

Ik zette intenties, ging flow schrijven en dacht niet teveel na met mijn hoofd, maar echt met mijn gevoel. Daardoor zag ik als vanzelf wat ik allemaal wilde in het leven. Hoewel in het begin mijn ego me nog echt in de weg zat en ik het wilde relativeren, bleef ik volhouden en geloven.

Het mooiste van alles was dat ik in mezelf begon te geloven, want eigenlijk had ik dat nooit gedaan. Want ik deed toch altijd maar wat? Was nergens echt goed in! Zette nooit door! En niemand luisterde naar me! Allemaal gedachtes die mijn waarheid waren, maar ik dus ook uitstraalde. 

Dat moest afgelopen zijn. De les kwam natuurlijk ook van Iza, die mij in haar korte leven had verteld dat het leven veel te kort is, maar dat je ook grootse dingen kan bereiken en wonderen bestaan! 

Ik ging eerst geloven/dromen/visualiseren dat ik in die Mini met zwarte strepen reed. Dat we altijd genoeg geld hadden. Een boek schrijven. Dat ik niet meer voor een baas hoefde te werken. Dat ik iets ging doen met kinderen. In het begin was het nog niet concreet, behalve die Mini. Die voelde ik en zou er komen. Geen idee hoe, want we reden in een station auto en om die in te ruilen voor een Mini met 2 kids zou niet handig zijn. Doordat ik met de cyclus van de Maan werkte, zette ik elke Nieuw Maan de Mini weer op mijn intentielijstje. Al snel kwam er een datum bij, want als je iets vraagt, moet je wel duidelijk zijn. Dus die Mini zou er een half jaar later zijn. In de maanden die volgde kreeg Martijn eerder dan verwacht een auto van de zaak (hoppa vervangende gezinsauto) en een paar maanden later stopte de burgerlijke station ermee en gaf mijn vader me een heerlijk bedrag en daar was precies een half jaar later DE Mini! 

Ondertussen is er al zoveel gebeurd en uitgekomen, dat mijn dromen alleen maar groter worden. Vooral wat ik te doen heb hier op aarde, al die kidz die ik mag gaan leren kennen/helpen, zodat ze zelf al jong weten waar hun leven om draait. Wat ze te leren hebben en waar ze goed in zijn.

En weet je, kinderen kunnen nu al beginnen met de wet van aantrekking. Als je ze maar laat dromen, zeg nooit tegen ze: Dat kan niet! Zo had Luna toen ze zeven was een droom. Op YouTube keek ze altijd filmpjes van Build A Bear. Dat is een winkel waar je je eigen knuffelbeer kan maken. Met geur, een hart en natuurlijk heel veel kleren. Luna wilde dat voor haar verjaardag, maar die winkel bestaat niet in Nederland, dus zeiden wij als ouders: “Schat, dat gaat niet lukken, kies maar een ander cadeau.”
“Dan gaan we toch naar Londen!” Zei ze. “Ik wil zo graag naar Londen!”

Daar begon een droom die niet alleen zij voor zich zag, maar ik ook. Hoe cool zou dat zijn? Het geld was er helemaal niet voor, maar zo zou ik niet meer denken. Luna zou sparen voor haar Beer en als ze het geld (veel voor een zevenjarige) bij elkaar had, zou ik tickets en hotel betalen. Het was voor het eerst dat Luna geen geld uitgaf in de Action, maar het geld bij haar moodboard/aftelblaadjes legde. 

Ze zou voor haar achtste verjaardag geld vragen en dan moest het bedrag wel binnen zijn. Vlak daarvoor keken we samen weer eens een film van Harry Potter. Als echte fans droomde we altijd dat wij ook naar Zweinstein zouden mogen en konden toveren en vliegen. De toverstok van Hermoine wilde Luna en een Griffoendor strik. Pling! Waar zouden we naar toe gaan? Londen! King’s Cross, het station waar de Zweinstein Espress vertrekt! 

Twee maanden later was Luna een toverstok, strik en zelfgemaakte knuffelbeer rijker. En een herinnering voor het leven! Samen een weekend lachen in een goedkoop hotelletje, een vermoeiende reis door heel Londen en geluk. Wat wil een moeder nog meer?

Begin zelf met iets wat jij echt wilt! En zeg nooit meer tegen je kinderen: Kan niet! Als ze een grote droom hebben bedoel ik dan. Anders at mijn peuter alleen nog maar chocola de hele dag door! 

Wat wil jij? Voel dat maatje 38, zie jezelf lopen op die geweldige schoenen, beleef dat weekend weg met je man zonder kids of ruik de lucht van die geweldige tuin bij je droomhuis. Ga ervoor en geef dit aan je kids door! 

If your dreams don’t scare you, they are not big enough!

Vind je deze blog leuk?

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on linkedin
Deel op Linkdin
Share on whatsapp
Deel via WhatsApp
Cindy

Cindy

Laat een bericht achter!

KidzRock
X
Add to cart
×